Voor het volgen van surflessen, hoef je bij de wsvg niet extra te betalen. Deze zijn bij het lidmaatschap inbegrepen. Je mag zoveel meedoen als nodig is. Je betaalt alleen voor het gebruik van het lesmateriaal, via een uitleensysteem: € 40,00 voor 10 keer gebruik van het lesmateriaal, incl. Wetsuit en surfschoenen. Dit aanbod geldt in je eerste surfjaar; je hoeft dus niet meteen alle materialen aan te schaffen.

Ook leeftijd speelt geen rol, zowel junioren als senioren zijn welkom op de lesdagen.

Lesseizoen
na de seizoensopening eind maart, wordt er zowat elke zaterdagmiddag les verzorgd, vanaf 13.00u. Iedere lesdag kun je instromen.

We brengen je dan de beginselen van het windsurfen bij op het water. Wij beschikken over de modernste lesmaterialen in alle maten, zodat de cursist, de basis snel onder de knie krijgt. Na een paar lessen surf je al aardig rond, en we gaan steeds verder met de technieken, net zolang als dat nodig is.

Het is ook de bedoeling dat je zelf zoveel mogelijk komt oefenen op bijv. Zondagmiddag, ook dan kun je over het lesmateriaal beschikken als je een uitleenkaart bezit. Heb je eigen materialen, dan kun je alle andere dagen ook komen oefenen.

Theorieles
geregeld wordt er een theorie les verzorgd, je wordt dan uitgenodigd om deze bij te wonen, en die duurt ongeveer 1,5 u.

Contact
lijkt het je leuk om ook eens op les te komen, of om eens een kijkje te komen nemen. Neem dan contact met ons op: surflessen@wsvg.nl

De surflescommissie